noodles volos banner

Ανασύνταξη δυνάμεων ενόψει της συνέχειας

Η εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον μέχρι πρότινος ουραγό Εργοτέλη σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στους φιλάθλους αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Όλοι ήλπιζαν ότι κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είχε πόντο στη Σούπερ Λιγκ στα πρώτα τρία ματς, οι "κυανόλευκοι" θα κατάφερναν να πανηγυρίσουν το τρίποντο που θα αλλάζει προς το καλύτερο την ψυχολογία. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν αρνητικά. Όχι μόνο η Νίκη ηττήθηκε, αλλά το σκορ τα λέει όλα...

Η αλλαγή προπονητή δεν είχε θετικές συνέπειες. Δεν έφταιγε μόνο ο Φλουτ για την εικόνα της Νίκης στις πρώτες αγωνιτικές. Ίσως έφταιγε και λιγότερο απ' άλλους... Το νεανικό σύνολο που έχει "χτιστεί" χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας και αυτό φάνηκε στον πολύ εύκολο τρόπο με τον οποίον η Νίκη δέχθηκε τα τέσσερα γκολ στη χθεσινή συνάντηση από μία ομάδα που δεν είναι φόβητρο, όπως ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, αλλά τον Εργοτέλη που πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο Πανθεσσαλικό.
Δίχως αμφιβολία η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε από την 4η αγωνιστική, καμία ομάδα δεν παράτησε τα όπλα από τον Σεπτέμβριο....
Ο Ανδρέας Πάτσης δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα πορευτεί με τον Σβεν Βάντεμπρουκ στην τεχνική ηγεσία ή θα κινήσει τις διαδικασίες ώστε να προσλάβει άλλον προπονητή, το σίγουρο είναι ότι στην παρούσα φάση το ρόστερ δεν αλλάζει... Οπότε, μένει να δούμε εάν θα στηριχθεί ο Βέλγος τεχνικός, βοηθός μέχρι πρότινος του Φλουτ, ή θα επιλεγεί κάποιος Έλληνας κόουτς με μεγαλύτερη εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ.
Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θετικό είναι το γεγονός πως ο Τζιώρας επανήλθε στην αγωνιστική δράση κάνοντας το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, ενώ ακολουθεί ματς Κυπέλλου το απόγευμα της Τετάρτης στην Ξάνθη. Πρόκειται για την 1η αγωνιστική στη φάση των ομίλων.  Οι παίκτες δεν έχουν πολύ καιρό να σταθούν στο χαμένο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, όπως δήλωσε και ο Βάντεμπρουκ, καθώς οφείλουν να συγκεντρωθούν στην επόμενη δοκιμασία, απέναντι σε μια ομάδα που θα βρουν μπροστά τους και στο πρωτάθλημα (στις 26/10 για την 8η αγωνιστική στα Πηγάδια).