noodles volos banner

Πήρε το ντέρμπι η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα έσπασε… κατάρα 43 ετών απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς νίκησε 2-0 τους Ηπειρώτες με τον Ζορμπά να είναι κορυφαίος και να πετυχαίνει… το γκολ της χρονιάς ως τώρα στις καθυστερήσεις !Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα κι έμεινε στους 5 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα ανέβηκε στους 7 βαθμούς, με τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι «Φαίακες» έφτιαξαν καλές ευκαιρίες με Ρόχα και Ντιόγκο στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό έγινε στο 28’, με τον Κόντο να κάνει την ατομική ενέργεια, και σέντρα από αριστερά στην οποία ο Μιχαήλ προσπάθησε να απομακρύνει και έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Η Κέρκυρα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να αντιδράσει αλλά να μην τα καταφέρνει. Στο 39' μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και ακυρωθέν γκολ, για οφσάιντ στον Μαρκόφσκι. 
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Τσάβες στο 56', ωστόσο, η είσοδος του Ζορμπά άλλαξε τα δεδομένα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, δημιούργησε κινδύνους για την άμυνα του ΠΑΣ και προβλημάτισε έντονα τους Ηπειρώτες από το 65' και μετά. Στις καθυστερήσεις, ο Ζορμπάς πήρε την μπάλα από αριστερά, έκανε... πλάκα σε τρεις αντιπάλους του κι αφού έφτασε στη γωνία της μικρής περιοχής, κατάφερε να πλασάρει τον Βελλίδη για το τελικό 2-0 της Κέρκυρας που σηματοδότησε και τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα!

Συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ρόχας (65' Ζορμπάς), Γκόμες, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόβσκι, Κόντος (90' Ντιμιτρόφσκι), Χαβίτο, Ανδρεόπουλος (74' Κρητικός), Ντιόγκο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος (82' Ακόστα), Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος (66' Μανιάς), Τζημόπουλος, Ίλιτς (82' Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Τσάβες, Στρούνα, Κοροβέσης.

onsports.gr