noodles volos banner

Θέμα με Γκατούζο στον ΟΦΗ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον ΟΦΗ έχει προκύψει… θέμα με τον Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος φέρεται διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα!

Η άρση της άδειας του ΟΦΗ μπορεί να μην προκαλεί προβληματισμό στη διοίκηση της ομάδας, όπως η ίδια υποστηρίζει και αφήνει να διαρρεύσει προς τα έξω, όμως, δεν αποκλείεται να φέρει απροσδόκητες εξελίξεις στους Κρητικούς! Η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει πως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι… στα όρια του και παρουσιάζεται έτοιμος να τα «βροντήξει» και να φύγει από την ομάδα!

Το εν λόγω ρεπορτάζ, υποστηρίζει πως ο Ιταλός ναι μεν θέλει να μείνει στον ΟΦΗ και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει ο Μάνθος Πουλινάκης και οι συνεργάτες του, όμως, δεν μπορεί άλλο να παίζει τον ρόλο της… ασπίδας. Ο Ιταλός λόγω και του ονόματος που έχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, της αύρας που αποπνέει και της προσωπικότητάς του, έχει απορροφήσει αρκετούς «κραδασμούς» που προκύπτουν από το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά και από το θέμα της άδειας.

Σε περίπτωση που ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να κερδίσει τον Ατρόμητο το Σάββατο (20/09), τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρά ζητήματα και να τεθεί θέμα αποχώρησης του Γκατούζο, κάτι που θα προκαλέσει δεδομένα… αίσθηση στους Κρητικούς και όχι μόνο!