noodles volos banner

Ήττα παρά την καλή εμφάνιση για την Κ20 της Νίκης (photos)

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ20 της Νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-1. 

Οι παίκτες του Παντελή Βαρβέκη έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα και αν κατάφερναν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου, θα μπορούσαν να είχαν... κλέψει και τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κάκκο στο 4' και στο 50' για να μειώσει σε 2-1 ο Ποζατζίδης στο 86' για τους κυανόλευκους.  

Αν και έπαιζαν με αντίπαλο τον περσινό πρωταθλητή, με παίκτες επαγγελματίες με μεγάλα συμβόλαια και ρήτρες, οι κυανόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα. Ξεκίνησαν μουδιασμένα, αλλά μετά το 25’ ισορρόπησαν το ματς. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα έχασαν πολλές ευκαιρίες. Η προσπάθεια τους και η εμφάνιση τους έδειξαν ότι η ομάδα έχει μέλλον και χρειάζεται την προσοχή και τη στήριξη όλων. Μάλιστα η Νίκη πήρε και τα εύσημα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. 

 

«Μόνο κέρδος αποτελούν για αυτά τα παιδιά, αυτά τα παιχνίδια. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από την προηγούμενη φορά και δείχνουμε απλά ότι θέλουμε χρόνο. Μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν, γιατί απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, έδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα», δήλωσε στο magnesiasports o προπονητής της ομάδας, Παντελής Βαρβέκης. 

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ, όταν στο 4' σουτ του Κακκο κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. Η Νίκη Βόλου απείλησε στο 7' με κεφαλιά του Στρούγγη που έφυγε άουτ, σε ένα πρώτο μέρος το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν ανεκμετάλλευτες δύο καλές στιγμές για τη Νίκη, φάουλ του Τσιάκου και γυριστό σουτ του Νιαώτη το οποίο έξυσε το δοκάρι. Στο 50' έγινε το 2-0 και πάλι από τον Κάκκο. Στο 67' κεφαλιά του Στρούγγη απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 80' πλασέ του Πότση η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 82' σουτ του ίδιου παίκτη κόντραρε σε πλάτη αμυντικού. Τελικά η Νίκη κατάφερε να μειώσει στο 86' με σουτ μέσα από την περιοχή του Ποζατζίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Πούγγουρας, Τουμανίδης, Πατράλης, Βασαΐτης, Πιαστόπουλος, Τσολακίδης, Παντελίδης (46′ Τοπαλίδης), Συρράκος (70′ Κούστα), Σαββίδης (75′ Κτιστόπουλος), Κάκκο

Νίκη Βόλου: Γρηγοριάδης, Γεωργατζής, Αγγελής (56' Μπλούχος), Μπρεγκάσι, Στρούγγης, Ποζατζίδης, Νιαώτης (58' Πότσης), Πέτσης, Ξόμπλιος, Τσιάκος, Σιώμος (65’ Πάσχος)  

Last modified onSaturday, 13 September 2014 19:40