noodles volos banner

Η ώρα για την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της

Η ώρα για την πρώτη νίκη σήμερα για την κυανόλευκη ομάδα! Η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως διάχυτη είναι η αισιοδοξία πως οι παίκτες του Φλουτ θα καταφέρουν να δώσπουν χαρά στον κόσμο τους. Αναμένεται πολύ μεγάλη προσέλευση για το πρώτο εντός έδρας ματς στη Σούπερ Λιγκ. Σέντρα στις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση από το novasports 3.

Με πίστη στις δυνατότητές της και δύναμη από τον κόσμο της, η Νίκη ρίχνεται σήμερα σε μια ακόμη δύσκολη μάχη με στόχο να έχει βαθμολογικό κέρδος από το ματς κόντρα στον ευρωπαίο Ατρόμητο. Η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, η νίκη όμως είναι αυτοί που ενδιαφέρει τους "κυανόλευκους". Ο Χρήστος Τζιώρας είναι και πάλι εκτός πλάνων του Βίλιαν Φλουτ καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Οι 18 "εκλεκτοί" του Ολλανδού τεχνικού είναι οι: Ταμπάκης, Ταϊρης, Μαχλελής, Ίβενς, Λάουξ, Κυζιρίδης, Σκούρτης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Ροτζέριο, Σωτηράκος, Καρασαλίδης, Αργύρης, Σταμπολζίεφ, Μέτσε, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης, Μαρινάκης.

Όσον αφορά στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου που στην πρεμιέρα κέρδισε 1-0 τον Πλατανιά, την αποστολή αποτελούν 19 παίκτες: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας, Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Κούρος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Φάμπιο, Τάτος, Γκαρσία, Θεολόγου.

Τα εισιτήρια: Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια, Υπόλοιπη Σκεπαστή: 25 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ, Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ. Όσοι έχουν εξοφλήσει τα εισιτήρια διαρκείας, θα μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τον αγώνα καθώς θα υπάρχει σχετική λίστα ενώ θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Για τα παιδιά εώς 5 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια που θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.  Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Funs, Future. Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 25 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 25 ευρώ καθώς και στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών VVIP Gold και VIP Silver. Στους κατόχους VVIP Gold θα επιτρέπεται η είσοδος και από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.