noodles volos banner

Άφησε βαθμούς στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν αρκετά από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα την ισοπαλία 1-1 και τους πρώτους χαμένους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.
Ο Κασάμι άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κούσας στο 79ο λεπτό με κεφαλιά μετά από κόρνερ, με την άμυνα του Ολυμπιακού να αδρανεί, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Με δέκα παίκτες οι ερυθρόλευκοι από το 82ο λεπτό με τον Εντινγκά να αποχωρεί τραυματίας μετά από άτσαλη πτώση στον χορτάρι. Νωρίτερα οι πρωταθλητές είχαν χάσει και τον Μανιάτη ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο.

Οι συνθέσεις
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (57’ Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68’ Θεοδωρίδης).
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (74’ Σαβιόλα), Μποτία, Ντινγκά, Ντουρμάζ (58’ Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες, Ομάρ, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί (46’ Κασάμι).