noodles volos banner

Πρώτος στόχος να αποφύγει το γρήγορο γκολ στο Καραϊσκάκη

Η Νίκη Βόλου μπαίνει πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος και Super League. Η περίοδος προετοιμασίας ολοκληρώνεται την Παρασκευή, αφού το Σάββατο το βράδυ είναι προγραμματισμένο το ντεμπούτο της στο Καραϊσκάκη, κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι κυανόλευκοι αρχίζουν να δουλεύουν επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς, με τον Βίλιαν Φλουτ να τους θέλει συγκεντρωμένους από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, να δίνουν ιδιαίτερη βάση στην αμυντική τους λειτουργία και να αποφύγουν πάση θυσία το γρήγορο γκολ.

Πιθανός «αιφνιδιασμός» των παικτών του στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Ολλανδός τεχνικός, αφού αν η Νίκη αντέξει τότε θα πάρει ψυχολογία για να κυλήσουν όλα καλύτερα. Στα δύο τελευταία φιλικά οι κυανόλευκοι δέχθηκαν από νωρίς γκολ και αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί. Εκεί στάθηκε και στις παρατηρήσεις του προς τους παίκτες το τεχνικό τιμ για το φιλικό με την ΑΕΚ, καθώς το να ξεκινάς με ένα γκολ εις βάρος σου από τα... αποδυτήρια, ανατρέπει κάθε σχέδιο σου στον αγωνιστικό χώρο.

Η Νίκη θα σεβαστεί, αλλά δεν θα φοβηθεί τον Ολυμπιακό. Έχει μπροστά της άλλες τέσσερις ημέρες για να προετοιμαστεί, με τον Βίλιαν Φλουτ και τους συνεργάτες του να ρίχνουν τους ρυθμούς των προπονήσεων και να πέφτει το βάρος κυρίως στην τακτική... Η Νίκη είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο στην κατηγορία και να μην είναι κλεισμένη στην άμυνα, αλλά κόντρα σε ένα συγκρότημα με το ρόστερ του Ολυμπιακού, σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστεί. 

Last modified onMonday, 18 August 2014 17:15