noodles volos banner

Έτοιμη για τη γιορτή της!

Τα… καλά της θα φορέσει την Κυριακή η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και θα υποδεχθεί την ΑΕΚ σε ένα ακόμα ιστορικό φιλικό παιχνίδι! Ιστορικό γιατί πάντα οι αναμετρήσεις των δυο αυτών ομάδα από τη Μικρά Ασία, έχουν το κάτι ιδιαίτερο μεταξύ τους, αλλά και γιατί αμέσως μετά θα γίνει η απονομή της «κούπας» του πρωταθλητή της Football League 2013-2014 στους κυανόλευκους! Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.00 και μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει η μεγάλη στιγμή της απονομής.

48 χρόνια περίμενε η προσφυγική ομάδα να ζήσει τέτοιες μεγάλες στιγμές και η μεγάλη ώρα έφτασε! Το δικό τους κομμάτι ιστορίας θέλουν να γράψουν στην κερκίδα και οι κυανόλευκοι οπαδοί, που ετοιμάζονται να συμμετέχουν στη γιορτή αλλά και να δώσουν στον Ολλανδό τεχνικό και στους ποδοσφαιριστές του μια πρώτη γεύση από την κερκίδα που θα έχουν στο πλευρό τους στην πρώτη κατηγορία.

Η Νίκη την Κυριακή έχει την... τιμητική της και είναι έτοιμη για τη γιορτή της. Την ίδια ώρα ο Βίλιαν Φλουτ και οι παίκτες του θα κάνουν πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας της Super League. Το τεχνικό τιμ αναμένεται να τσεκάρει ενδεκάδα στο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους, αφού το επόμενο Σάββατο οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.