noodles volos banner

Τα «μαγικά χαρτάκια» της κυανόλευκης γιορτής

Με δέκα ευρώ μπορεί να γίνει κανείς κομμάτι της ιστορίας! Η Νίκη γιορτάζει την Κυριακή με την απονομή του κυπέλλου μετά το φιλικό με την ΑΕΚ και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα και της φιέστας.

Συγκεκριμένα από 10 ευρώ, έως 20 για τη σκεπαστή, κυμαίνονται οι τιμές των εισιτήριων, ενώ όσοι έχουν κάνει αίτηση για διαρκείας VVIP θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν.

Συγκεκριμένα:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων, για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή(17/8) στο Πανθεσσαλικό (19:00), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Βόρειο Πέταλο (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

*Όσοι έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα για αγορά διαρκείας VVIP, θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα από τις θέσεις VVIP (θα υπάρχει σχετική λίστα).

Εκδοτήρια

Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 20 καθώς και σε όσους έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα για αγορά διαρκείας VVIP. Στους VVIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Διευκρινίσεις

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα».