noodles volos banner

Το πρόγραμμα της φιέστας και η απονομή!

Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού με την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την απονομή του κυπέλλου στη Νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League της σεζόν 2013-2014. Με τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της, η ομάδα γιορτάζει με τον κόσμο της την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της στη Super League. Θα υπάρξει μάλιστα και μουσικό event σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ

Συγκεκριμένα:

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται πως την Κυριακή (17/8), αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει η τελετή απονομής του κυπέλλου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2013-2014.

Νωρίτερα θα γίνει βράβευση του Προέδρου της Football League ΟΠΑΠ κ. Σπύρου Καλογιάννη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς του Α.Σ "Πύρασος Νέας Αγχιάλου, για την άνοδο στη Football League 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:45 Βράβευση Προέδρου Football League ΟΠΑΠ κ. Σπύρου Καλογιάννη, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βράβευση Α.Σ "Πύρασος Νέας Αγχιάλου" για την άνοδο της ομάδας στη Football League 2.

19:00 Φιλικός αγώνας Νίκη Β. - ΑΕΚ

20:55 Μουσικό event

21:00 Απονομή κυπέλλου