noodles volos banner

«Δεν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις η σύμβαση για το Π. Μαγουλάς»

Η απάντηση μελών της Ερασιτεχνικής Νίκης στην ΠΑΕ και στον Ανδρέα Πάτση, για την παραχώρηση του Παντελής Μαγουλάς, έτσι όπως εστάλη στις 13/8 και υπογράφεται από τους Δημήτρη Καραγιάννη και Γιάννη Αρβανιτόπουλο, αναφέρει ότι «η σύμβαση δεν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις» και ότι «ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη διακινδυνεύει να ασκηθεί ποινική δίωξη προσωπικά σε βάρος του, η οποία επισείει ποινή τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή 50.000 €».

Διαβάστε τι λέει η απάντηση της Ερασιτεχνικής και μπορείτε να δείτε και το επίσημο έγγραφο στη φωτογραφία που επισυνάπτεται παρακάτω.

«Ενόψει της υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης του Γηπέδου «Π. Μαγουλάς» και κατόπιν των επισημάνσεων που σας έγιναν προφορικά, σας αναφέρουμε αναλυτικά και εγγράφως τα ακόλουθα:

1. Δυνάμει των προβλεπομένων στις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 1 και 2 του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει με τις γενόμενες τροποποιήσεις, «1. Το ιδρυτικό της εταιρίας ... τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου»

2. Δυνάμει των προβλεπομένων στις διατάξεις του άρθρου 56 Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει με τις γενόμενες τροποποιήσεις, «1. ... Για τη λειτουργία οποιουδήποτε αγωνιστικού χώρου ... των αθλητικών εγκαταστάσεων από τις επιτροπές του παρόντος άρθρου»

Από τα παραπάνω συνάγεται ευχερώς ότι η σύμβαση παραχώρησης που εκλήθη να υπογράψει ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ερασιτέχνη δεν συνιστά ένα κείμενο σύμβασης που προβλέπεται από τον Νόμο και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη διακινδυνεύει να ασκηθεί ποινική δίωξη προσωπικά σε βάρος του, η οποία επισείει ποινή τουλάχιστον τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή 50.000 €. Στο πνεύμα αυτό σας εκτέθηκαν προφορικώς οι ενστάσεις μας και παρά το βάσιμο των επιφυλάξεών μας, εκφράσατε επίμονα και επιτακτικά την επιθυμία σας να υπογράφει μία σύμβαση, η οποία δεν πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις. Επιπλέον, σας εκφράζουμε την επιθυμία μας να αναγραφεί ρητώς στο τελικό κείμενο του συμφωνητικού ότι όλες οι βελτιωτικές παρεμβάσεις θα παραμείνουν επ’ ωφελεία του μισθίου και ότι για κάθε εμπορική πράξη εκμετάλλευσης (π.χ. κυλικείο, διαφημίσεις) στις εγκαταστάσεις του Π. Μαγουλάς θα καταρτίζεται χωριστό συμφωνητικό με την Διοίκηση του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις παραγράφους 1,2,3,4 και 7 του άρθρου 56 Α του ως άνω Νόμου».

a149

 

Last modified onThursday, 14 August 2014 12:18