noodles volos banner

Με 15... Σουπερλιγκάτους και μία ενδεκάδα πρωτάρηδες για το όνειρο!

Ο Ανδρέας Πάτσης αυτό που είχε πει λόγω των περιορισμών στις μεταγραφές, είναι ότι θα προσπαθούσε, ο ίδιος και οι συνεργάτες του να μετατρέψουν την αδυναμία σε ατού και ότι βλέπει μία νέα πρόκληση μπροστά του για μία νεανική ομάδα με φιλοδοξίες και προοπτική.

Με μεθοδικές και προσεκτικές κινήσεις και με τις εισηγήσεις του Βίλιαν Φλουτ, η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στη Super League, που διαθέτει ταλέντο, αλλά εκεί που χρειάζεται υπάρχει και η εμπειρία για να κατευθύνει τους νεαρούς. Το τελευταίο δείγμα στο φιλικό με τη Βέροια και η νίκη με ανατροπή, άφησε μία γλυκιά γεύση και δημιούργησε ελπίδες και προσδοκίες.

Στη Νίκη 15 παίκτες της έχουν αγωνιστεί ήδη στη Super League, κάποιοι κουβαλώντας μεγαλύτερη εμπειρία και κάποιοι μικρότερη. Μια ενδεκάδα από αυτούς θα είναι "πρωτάρηδες" στην κατηγορία. Γενικότερα με μέσο όρο ηλικίας κάτι παραπάνω από τα 22,5 χρόνια, η ομάδα του Βίλιαν Φλουτ, είναι αναμφίβολα νεανική, ωστόσο δεν λείπουν οι παραστάσεις από τους παίκτες της. 

Οι πιο έμπειροι

Φυσικά τη μεγαλύτερη εμπειρία από την κατηγορία τη διαθέτει ο Ροτζέριο Μάρτινς. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με 150 συμμετοχές στη Super League, αποτελεί τον «δάσκαλο» και τον «μαέστρο» της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει ο Βίλιαν Φλουτ. Μαζί του και οι Γιόνας Ίβενς και Κέις Λάουξ, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναμφίβολα όμως μετρούν πολλές εμπειρίες από μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από κει και πέρα ο Μαρινάκης έχει 19 συμμετοχές από το περσινό πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ο Νικλητσιώτης 13 πέρυσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και άλλες δύο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Τσουκάνης 14 με τον Άρη και ο Κοτσαρίδης 13 με Άρη και ΑΕΚ.

Έχουν… γεύση

Έμπειροι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν στην κατηγορία, αλλά σίγουρα έχουν πάρει μία πρώτη γεύση άλλοι οκτώ παίκτες του ρόστερ.  

Οι τερματοφύλακες Ταϊρης και Ταμπάκης έχουν ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη κατηγορία με τον Πανθρακικό ο πρώτος σε πέντε ματς και με τον Παναθηναϊκό ο δεύτερος σε ένα.  Ο Κυζιρίδης μετρά τέσσερις συμμετοχές με ΟΦΗ, ο Σκούρτης τρεις με τον Πανιώνιο, ο Καρασαλίδης αγωνίστηκε σε δύο ματς με τον Άρη, ο Γιαννιτσάνης και ο Μουζακίτης από δύο με τον Παναθηναϊκό και ο Παπουτσογιαννόπουλος μία συμμετοχή με τον Ατρόμητο.

Οι πρωτάρηδες

Από κει και πέρα υπάρχουν και έντεκα πρωτάρηδες! Μεταξύ αυτών και ο Χρήστος Τζιώρας, που η καριέρα του τα τελευταία χρόνια με τη Νίκη έχει πάρει ανοδική πορεία και οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν ανέβει στο κατακόρυφο. Ο Βίλιαν Φλουτ δείχνει να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, ενώ πιστεύει πολύ και σε έναν ακόμη μικρό πρωτάρη, τον Μέτσε, για τον οποίο θεωρεί πώς αν δουλέψει μπορεί να παίξει μπάλα υψηλών προδιαγραφών. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι πρωτάρηδες είναι ο τερματοφύλακας Δήμιζας, ο Κανταρτζής που δεν έχει συμμετοχή γενικότερα σε εθνικές κατηγορίες, ο Μαχλελής, ο Αργύρης, ο Αργυρίου, ο Σωτηράκος, ο Αναστασόπουλος, ο Κορέτα και ο Σταμπολζίεφ

Last modified onTuesday, 12 August 2014 17:18