noodles volos banner

Πρόβλημα ο Λαγός

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό με τη Σταντάρ Λιέγης καθώς η συμμετοχή του Μαγνησιώτη, Τάσου Λαγού στο ματς είναι αμφίβολη.

Ο Τάσος Λαγός αποχώρησε τραυματίας και θα του γίνουν νέες εξετάσεις την Τρίτη (05/08) έτσι ώστε να αποφασιστεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον τεχνικό του «τριφυλλιού» στον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο νεαρός μέσος ωστόσο, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, την προπόνηση του Παναθηναϊκού παρακολούθησε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί. Ο κ. Αλαφούζος όπως συνηθίζει πριν από τα σημαντικά παιχνίδια του «τριφυλλιού», θα δειπνήσει στη συνέχεια με την ομάδα θέλοντας να δείξει τη στήριξή και την πίστη του στις ικανότητες των «πράσινων», ένα 24ωρο πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το καθιερωμένο ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις στα στημένα και οικογενειακό δίτερμα. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την βελγική ομάδα που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπούι.

Πηγή: onsports.gr 

Last modified onMonday, 04 August 2014 20:52