noodles volos banner

Επενδύει στον Μέτσε ο Φλουτ

Ο Νέτι Μέτσε είναι η «αποκάλυψη» μέχρι στιγμής των φιλικών της Σουπερλιγκάτης Νίκης Βόλου. Μπορεί ο Λάουξ και ο Ίβενς να αποτελούν τους αστέρες της κυανόλευκης ομάδας, όμως ο νεαρός «κλέβει» τις εντυπώσεις και έχει κάνει τον Βίλιαν Φλουτ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν.

Σίγουρα ο Νέτι Μέτσε δεν είναι απολύτως έτοιμος να πέσει στη «μάχη», ο Ολλανδός τεχνικός όμως έχει διακρίνει κάποια στοιχεία στον νεαρό χαφ της Νίκης, που τον κάνουν να τον έχει ξεχωρίσει και να επενδύει επάνω του.

Ο Φλουτ θεωρεί ότι η Νίκη πρέπει να επενδύσει στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή και ότι ο Μέτσε μπορεί να παίξει καλή μπάλα και να διακριθεί τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλει να δουλέψει τον παίκτη και βλέπει στο πρόσωπο του έναν μελλοντικό σύγχρονο χαφ, που έχει όλα τα στοιχεία να φτάσει ψηλά και παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει ποδοσφαιρικό θράσος και ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Ο Μέτσε αγωνίστηκε σε όλο το φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο πρώτο ημίχρονο με παρτενέρ τον Αναστασόπουλο στα χαφ και στο δεύτερο με τον Λάουξ. Πραγματικά ήταν ο παίκτης που μαζί με τους Λάουξ και Μουζακίτη τράβηξαν τα βλέμματα. Ο Φλουτ δείχνοντας πόσο πολύ τον πιστεύει και επενδύει επάνω του, του έδινε συνεχώς οδηγίες και του έκανε παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σίγουρα το να παίζει δίπλα σε παίκτες όπως ο Λάουξ ο νεαρός ποδοσφαιριστής, δείχνει ότι έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει. Ηδη κάποιες ομάδες τον παρακολούθησαν και στην περσινή του παρουσία με τους Νέους της Νίκης Βόλου, όμως ο Ανδρέας Πάτσης έκανε την κίνηση του, τον έκανε επαγγελματία και τον έδεσε για δύο ακόμα χρόνια. Άπαντες στη Νίκη πιστεύουν στον νεαρό Μέτσε και ο ίδιος σοβαρός και με διάθεση συνεχίζει τη σκληρή δουλειά θέλοντας να τους ανταμείψει για την εμπιστοσύνη τους. 

Last modified onMonday, 04 August 2014 14:58