noodles volos banner

Σε αναμονή των τελευταίων μεταγραφών

Το φετινό ρόστερ της Νίκης Βόλου χαρακτηρίζεται από τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο μεγαλύτερος όλων είναι ο Γιόνας Ίβενς που είναι γεννημένος το 1984 και τον ακολουθούν ο 28χρονος Λάουξ και ο 26χρονος Χρήστος Τζιώρας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω των 24 ετών. Στους τρεις προαναφερθέντες στηρίζεται τη νέα σεζόν όλη η ομάδα που "χτίζει" ο Βίλιαν Φλουτ, καθώς επίσης και στον τρίτο ξένο που αναμένεται να αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες, ίσως να ανακοινωθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και αφορά επίσης παίκτη από την Ολλανδία, μεσοεπιθετικό που γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής των "κυανολεύκων".
Από τα μέχρι τώρα φιλικά, φαίνεται πως Φλουτ και Πάτσης πέτυχαν ...διάνα στις επιλογές των ξένων, αν και είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι τέτοιο με σιγουριά. Πάντως, ο Ίβενς είναι η ηγετική μορφή στην άμυνα που ήθελε ο Φλουτ κατευθύνοντας πολύ καλά τους συμπαίκτες του, ενώ ο Λάουξ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στην πρώτη του εμφάνιση με την κυανόλευκη φανέλα στο σαββατιάτικο φιλικό κόντρα στον Ρήγα Φεραίο. Οι δύο παίκτες προσθέτουν εμπειρία και προσωπικότητα στην ενδεκάδα της Νίκης, στοιχεία απαραίτητα καθώς όλοι οι άλλοι παίκτες είναι νεαροί, ταλαντούχοι, εξελίξιμοι αλλά δίχως παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Πολλοί δε έχουν αγωνιστεί μόνο στα πρωταθλήματα υποδομής Νέων.
Το επόμενο διάστημα, αναμένεται να συμπληρωθεί το παζλ του κυανόλευκου ρόστερ ώστε ο Φλουτ στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν να δουλέψει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής μιας και στη Σούπερ Λιγκ, οι μεταγραφές συνεχίζονται κι ολοκληρώνονται αφότου έχει αρχίσει το πρωτάθλημα...