noodles volos banner

Τελευταία προσπάθεια για Μαρινάκη, ξεκαθαρίζει μέσα στην ημέρα

Τελευταία προσπάθεια για τον δανεισμό του Νίκου Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό, κάνουν οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports. 

Μάλιστα το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πιθανότατα οριστικά την Κυριακή και οι κυανόλευκοι να έχουν την απάντηση των πρασίνων και του παίκτη. Ουσιαστικά η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, είναι αυτή που μπαίνει εμπόδιο μέχρι στιγμής στη μετακίνηση του στη Νίκη Βόλου, αλλά η νεοφώτιστη ομάδα φαίνεται οτι το παλεύει πλέον και πάει να αλλάξει τα δεδομένα. 

Μέσα στην εβδομάδα αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν τον Μαρινάκη να έρχεται στους νεοφώτιστους, όμως στην κυανόλευκη ΠΑΕ δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σχετικά με το θέμα. Αποφάσισε όμως τελικά να κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να ντύσει τον 21χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή στα κυανόλευκα και να μπει ξανά δυναμικά για τη διεκδίκηση του.

Ο Νίκος Μαρινάκης θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου του 1993 και παρά το νεαρό της ηλικίας του στο τελευταίο πρωτάθλημα της Super League κατέγραψε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκό, τις 15 από αυτές ως βασικός. Έπαιξε επίσης σε δυο ματς κυπέλλου. Είναι επίσης διεθνής με την U21.  

Last modified onSunday, 03 August 2014 00:32