noodles volos banner

Βίλιαν Φλουτ: «Καλό τεστ για εμάς»

Δηλώσεις έκανε αμέσως μετά το φιλικό ματς στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο, ο Βίλιαν Φλουτ. Ο Ολλανδός τεχνικός, παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, ενώ μίλησε για βελτίωση και ταχύτητα στο δεύτερο.

«Νομίζω ότι δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά άσχημο για εμάς γιατί χρειαζόμασταν περισσότερο ταχύτητα για να γίνουμε πιο επιθετικοί. Δεν είχαμε καθόλου ευκαιρίες, ενώ η άλλη ομάδα είχε τουλάχιστον, πράγμα που δεν είναι πολύ καλό γιατί θεωρούμαστε καλύτερη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε καλύτερη εικόνα, περισσότερη ταχύτητα. Αυτό που δεν φοβάμαι είναι η φυσική κατάσταση των παικτών, η φυσική τους κατάσταση είναι καλή. Νομίζω ότι πρέπει να βλέπουμε τον ανταγωνισμό και την πρόοδο της ομάδας. Έχω σχηματίσει μέσα από τα φιλικά καλή άποψη για όλους τους παίκτες. 

Και η άλλη ομάδα ήταν αρκετά καλή, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Τους εύχομαι καλή τύχη στο πρωτάθλημα τους».

 

Last modified onSaturday, 02 August 2014 21:35