noodles volos banner

Πρόταση 12 εκατ. ευρώ για Μανωλά!

Ένα από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού αποτελεί ο Κώστας Μανωλάς για τον Ολυμπιακό, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας αμυντικός των «ερυθρόλευκων» πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Πειραιώτες στο προηγούμενο Champions League και με το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 στην Βραζιλία και είναι… έτοιμος να τις «εξαργυρώσει» με μεταγραφή στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Βαλένθια, ωστόσο, η Γιουβέντους είναι αυτή που αναμένεται να… χτυπήσει πρώτη και σύμφωνα με το «Goal» είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που και ο Μπρένταν Ρότζερς είναι θετικός για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τους Ζόνας και Άμραμπατ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ενώ αναφορικά με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο και τα σενάρια από το Μεξικό πως ευρωπαϊκή ομάδα έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, στο Λιμάνι δεν ανησυχούν, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό.