noodles volos banner

Στη Μινεάπολις για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση στο Νιού Τζέρσεϊ και αναχωρεί για τη Μινεάπολις όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (02/08) τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο τελευταίο κομμάτι της φάσης των ομίλων του ICC μπαίνει ο Ολυμπιακός, πριν το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και περιμένοντας να δει εάν θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του Μαϊάμι. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη (στην κανονική διάρκεια ή στα πέναλτι) επί των «πολιτών» και παράλληλα νίκη της Μίλαν επί της Λίβερπουλ.

Από την Παρασκευή το μεσημέρι (τοπική ώρα) ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Μινεάπολις, όπου θα είναι η βάση του για το τελευταίο ματς των ομίλων του ICC 2014, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι! Η μετάβαση γίνεται με τρίωρη πτήση και το απόγευμα της Παρασκευής (19:00 τοπική ώρα) οι παίκτες του Μίτσελ θα προπονηθούν στο γήπεδο TCF Bank Stadium.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός «έκοψε» από τους ματς με τους «Πολίτες» τους Σαμπού Γιαταμπαρέ και Γκαετάν Μπονγκ, δείγμα πως δεν τους υπολογίζει για τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χολέμπας και Αμπντάλ. Μετά το τέλος του προγράμματος στο Νιού Τζέρσεϊ, ο Μίτσελ έκανε γνωστή και την αποστολή για το ματς με τη Σίτι.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Αυλωνίτης.