noodles volos banner

Χωρίς Ιτάνζ και διεθνείς στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το φιλικό με τη Νάπολι, με τον Αναστασιάδη να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους διεθνείς αλλά και τον Σαρλς Ιτάνζ που τραυματίστηκε.

Με μια προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (01/08) στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το φιλικό με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» αύριο (02/08). Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του προγράμματος του «δικεφάλου του Βορρά», ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία. Σε αυτή δεν είναι ο τραυματίας Ιτάνζ αλλά και οι διεθνείς, πλην του Παναγιώτη Γλύκου ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στις επιλογές του έμπειρου προπονητή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Βίτορ, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης.

Πέραν του Καμερουνέζου πορτιέρο και των διεθνών, εκτός έμειναν και οι Πόποβιτς, Κιόσε, Πολύζος, Παναγιωτούδης, Πόζογλου και Β. Παπαδόπουλος αλλά και ο Ιντζίδης που δοκιμάζεται στη Σάλκε. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα «πετάξει» στις 12:00 από το «Μακεδονία» για την Νάπολι και το βράδυ θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο «Σαν Πάολο».