noodles volos banner

Προέκυψε θέμα με Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (01/08) κι όλα δείχνουν πως δεν θα ακολουθήσει και την ομάδα στην Ιταλία για το φιλικό με τη Νάπολι.

Η μεγάλη επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ έγινε το καλοκαίρι, με τον Ουρουγουανό να παίρνει θέση στο τεχνικό τιμ δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο Γκαρσία όλο αυτό το διάστημα έδινε το «παρών» στις υποχρεώσεις της ομάδας και εκτελούσε τα καθήκοντά του χωρίς προβλήματα, όμως, κάποια στιγμή περίμενε κι αυτός να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ η σύναψη συμφωνίας μαζί του, έχοντας πρώτα υπογράψει και το σχετικό συμβόλαιο. Από τη στιγμή που δεν έχει κληθεί να υπογράψει ωστόσο, θεωρείται φυσικό να έχει αρχίσει να ενοχλείται κι ο ίδιος με την κατάσταση που επικρατεί στον «δικέφαλο του Βορρά».

Έτσι, την Παρασκευή (01/08), ο Πάμπλο Γκαρσία δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση της Τούμπας και όλα δείχνουν πως δεν θα ακολουθήσει και την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ιταλία για το φιλικό με τη Νάπολι. Το τι θα γίνει στο εξής δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει, ωστόσο, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον ιδιόρρυθμο Ουρουγουανό…

Last modified onFriday, 01 August 2014 12:10