noodles volos banner

Aποκαλυπτήρια μπροστά στους φιλάθλους της σήμερα για τη Νίκη

Στο πρώτο φιλικό με τον Ατρόμητο ήταν εμφανώς ανώτερη κόντρα σε καλύτερο αντίπαλο. Στο δεύτερο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας έδειξε σημάδια βελτίωσης και σήμερα το απόγευμα, η Νίκη Βόλου δίνει το τρίτο τεστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Αντίπαλος η Τέτεκς από το Τέτοβο των Σκοπίων. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και είναι ο πρώτος από τους τρεις προγραμματισμένους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με λιγότερο από ένα μήνα να απομένει για το ιστορικό ματς στο "Καραϊσκάκη" που αποτελεί την αφετηρία για τη Νίκη Βόλου στη Σούπερ Λιγκ, ο Βίλιαν Φλουτ προσπαθεί να δώσει τη δική του ταυτότητα στην κυανόλευκη ομάδα. Αυτή φάνηκε ως ένα βαθμό στο προηγούμενο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας όταν οι παίκτες της Νίκης πίεσαν ψηλά, είχαν την κατοχή της μπάλας κατά διαστήματα και προσπάθησαν να παίξουν με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Αυτό που θέλει ο Ολλανδός προπονητής είναι να δει στο σημερινό παιχνίδι τους παίκτες του να εφαρμόζουν για μεγαλύτερο διάστημα στον αγωνιστικό χώρο αυτά που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις. Η Νίκη έχει ήδη ολοκληρώσει τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, μετράει αντιστρόφως για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ.
Κι όλα αυτά ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχείς επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με δύο ξένους αλλά και παίκτες από την ελληνική αγορά. Η απόκτηση του Τσουμάγκα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά θεωρείται ότι αυτό θα γίνει σήμερα ή αύριο, ενώ ο Ανδρέας Πάτσης προσπαθεί να βρει τις καλύτερες επιλογές για να ολοκληρώσει το ρόστερ με παίκτες που θα έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα και θα ...ανεβάσουν την ποιότητα των "κυανολεύκων".