noodles volos banner

Τα εισιτήρια για το φιλικό της Δευτέρας με τη σκοπιανή Τέτεκς

Η Νίκη Βόλου παρουσιάζεται μπροστά στο κοινό της αύριο το απόγευμα (28/7), στο φιλικό παιχνίδι με τη σκοπιανή Τέτεκς που επίσης είναι νεοφώτιστη στην Α' Κατηγορία της χώρας της. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό με ώρα έναρξης στις 19:00.

Στην VVIP Κερκίδα δεν θα διατεθούν εισιτήρια, στην υπόλοιπη Σκεπαστή το ειστήριο κοστίζει 20 ευρώ, ενώ στην Ανατολική Κερκίδα και το Νότιο Πέταλο 10 ευρώ. Όσοι έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα για αγορά διαρκείας VVIP, θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα από τις θέσεις VVIP (θα υπάρχει σχετική λίστα).

Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια που θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 20 καθώς και σε όσους έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα για αγορά διαρκείας VVIP. Στους VVIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα.