noodles volos banner

Πάτσης: «Η Νίκη δεν θα παραδοθεί πουθενά»

Εκτός από τα τυπικά θέματα που έπρεπε να εγκριθούν, ο Ανδρέας Πάτσης στην ενημέρωση του προς τους μετόχους, στη Γενική Συνέλευση της ομάδας, είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Όπως ότι έχει δημιουργεί νέα εταιρεία με άλλο ΑΦΜ για να κινούνται από εκεί τα χρήματα της ΠΑΕ, ότι έχει δηλωθεί για δεύτερη έδρα το γήπεδο του Βελεστίνου και ότι υπάρχει προβληματισμός για την ασφαλιστική ενημερότητα. Παράλληλα ενημέρωσε ότι οι πωλήσεις των διαρκείας είναι στο 80% σε πτώση σε σχέση με πέρυσι.  

Ο Ανδρέας Πάτσης, αναφέρθηκε στο νέο πρόστιμο από το ΙΚΑ που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ πριν δέκα ημέρες περίπου και είπε ότι είναι δύσκολη η οικονομική εξυγίανση.

Έκανε λόγο για ίδρυση νέας εταιρείας με το όνομα «Άπτερος Νίκη 1924» και τόνισε ότι όλα τα οικονομικά περνούν από εκεί νόμιμα. Συγκεκριμένα όπως είπε το πρόβλημα μέχρι τώρα ήταν η διαχείριση των χρημάτων λόγω δεσμεύσεως των τραπεζικών λογαριασμών από το 2006. Ανέφερε ότι υπάρχει το πρόστιμο από την εφορία 4.500.000 ευρώ το οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μειωθεί στα 2.200.000.

«Αυτό που μας προβληματίζει είναι η ασφαλιστική ενημερότητα, θέμα που έχει κολλήσει. Η οδηγία της ΦΙΦΑ, που λέει ότι μία ΠΑΕ πρωτοεμφανιζόμενη στη μεγάλη κατηγορία πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά, δεν ελήφθη καθόλου υπόψη από την Επιτροπή Αδειοδότησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης είπε ότι με το Πανθεσσαλικό δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση και δεν διαθέτει άδεια τελέσεως αγώνων. Δεύτερη έδρα δηλώθηκε το γήπεδο του Βελεστίνου!

Τριετές πλάνο

Για ακόμη μία φορά ο Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε σε τριετές πλάνο και τόνισε ότι ο Φλουτ έχει καταλήξει στους 23-24 παίκτες και θα γίνουν ακόμη δύο – τρεις προσθήκες στο ρόστερ. Μεταξύ αυτών και δύο ξένοι.

Μιλώντας για τους στόχους της ομάδας έκανε λόγο όχι για παραμονή αλλά για αξιοπρεπή παρουσία. Άλλωστε όπως είπε εκτός από τέσσερις – πέντε ομάδες οι άλλες είναι στο ίδιο επίπεδο.

Χαρακτήρισε επίσης ξένο σωματείο τους Νέους Αθλητές και είπε ότι πλέον δεν παρακολουθεί το θέμα.

Μιλώντας για τα διαρκείας είπε ότι σε σχέση με πέρσι οι πωλήσεις είναι στο -80%.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, είπε χαρακτηριστικά ότι «η Νίκη είναι μια ομάδα που δεν παραδοθεί πουθενά». Τέλος ενημέρωσε ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια από τους Πειραιώτες για τους φιλάθλους της Νίκης.

Παράλληλα εγκρίθηκε η μεταφορά της έδρας της εταιρείας στο κτήριο της Χατζηαργύρη με Δημητριάδος, ενώ προτάθηκαν εννέα άτομα για νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το Δ.Σ. θα έχει θητεία δύο μήνες αρχικά και θα επανεκλεγεί με διετή διάρκεια τον Σεπτέμβριο.

Last modified onSaturday, 26 July 2014 17:11