noodles volos banner

Υπογράφει ο Μπούι στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει το Σάββατο (26/7) ο Ουασίμ Μπούι προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός μέσος είναι ο «εκλεκτός» του «τριφυλλιού» για την μεσαία γραμμή και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» εντός της ημέρας αναμένεται να αναχωρήσει από την Ιταλία με προορισμό την Αθήνα, ούτως ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», ως δανεικός από την Γιουβέντους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σημαντικής προσθήκης στο ρόστερ, δίνοντας «μάχη» με την «Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο ρεπορτάζ, η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/7) έπειτα από ένα μικρό… θρίλερ στις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά το φιλικό της Γιουβέντους με την Λουσέντο, στο οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή ο 21χρονος άσος, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν τα τελευταία έγγραφα και μόνο σε περίπτωση νέας… τρελής κίνησης των Ιταλών θα… χαλάσει η μεταγραφή. Πάντως, ο παίκτης, μιλώντας στους συμπαίκτες του μετά το φιλικό έλεγε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.