noodles volos banner

Ξεμούδιασμα με νίκη επί των Νέων με Νατσιόπουλο και Αναστασόπουλο

Με 4-1 επικράτησε η Νίκη Βόλου της Super League στο οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στα Χάνια με την ομάδα Κ20. Παρά το σκορ οι πιτσιρικάδες του Παντελή Βαρβέκη, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Στο παιχνίδι για την ομάδα του Βίλιαν Φλουτ αγωνίστηκαν και οι Νατσιόπουλος και Αναστασόπουλος, που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά θεωρούνται παίκτες της Νίκης. Ο Αναστασόπουλος μάλιστα χρίστηκε και σκόρερ, ενώ έβγαλε την κάθετη στον Κορέτα στο τέταρτο γκολ. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού ξεχώρισε παρά το γεγονός ότι διανύει τις πρώτες του μέρες στο Πήλιο, ενώ κι ο Νικλητσιώτης έδωσε δείγματα της ποδοσφαιρικής του αξίας. 

Τα γκολ της Νίκης πέτυχαν οι Γυφτοκώστας, Νικλητσιώτης, Αναστασόπουλος και Κορέτα. Οι μικροί της Νίκης σημείωσαν το γκολ της τιμής με τον Σιώμο, ωστόσο κέρδισαν τις εντυπώσεις παρά την ήττα τους.

Το παιχνίδι «σφύριξε» ο παλιός διαιτητής Δημήτρης Γκόλιας. 

Νίκη Βόλου: Γεωργακόπουλος, Καντούτσης, Γιώτας, Τσουκάνης, Μαχλελής, Γεωργατζής, Χαρτσιάς (30' Κορέτα), Τσεβάς, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Γυφτοκώστας.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκούρτης.

Νέοι Νίκης: Γρηγοριάδης, Μαυρίδης, Αγγελής, Στρούγγης, Καταρτζής, Σενκάι, Προκοπένκο, Μουντζούρης, Πάσχος, Τσιάκος, Αραμπατζής.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πολυμέρου, Κελεσίδης, Μπλούχος, Ράπτης, Καταρτζής, Ποζατσίδης, Καρακώστας, Πέτσης, Παπάζογλου, Σιώμος, Σουάρες.

Last modified onSunday, 20 July 2014 21:37