noodles volos banner

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ

Το πρωί του Σαββάτου (19/07) έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τα σπουδαία φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο του International Champions Cup

Χωρίς τις μεγάλες εκπλήξεις και με τους Έλληνες διεθνείς που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι μέσα σε αυτή, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (21/07) για τις ΗΠΑ έτσι ώστε να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά και να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε Τορόντο, Σικάγο και Μινεάπολις αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο την ιταλική Μίλαν στον πλαίσιο του International Champions Cup. Έτσι η ομάδα μας αναχωρεί την Δευτέρα με προορισμό την άλλη όχθη του Ατλαντικού με σκοπό να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι της 24ης Ιουλίου στο Τορόντο.

Αναλυτικά η αποστολή με του Ολυμπιακού για το ICC:

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γααταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπόνγκ, Αυλωνίτης.