noodles volos banner

Σκληρή δουλειά, υπομονή και αναμονή...

Βαριά πόδια, κούραση, σκληρή δουλειά, διπλές προπονήσεις, μαζί με τα βάρη και τριπλές θα μπορούσε να πει κανείς, συνθέτουν το πρόγραμμα στα Χάνια Πηλίου για τη Νίκη Βόλου.  Ο Βίλιαν Φλουτ και οι συνεργάτες του, έλαβαν υπόψιν τους μόνο συγκεκριμένα πράγματα και στοιχεία από το πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον πιο έτοιμο Ατρόμητο και μόνο την ήττα δεν κράτησαν από αυτό το ματς.  

Η Νίκη αναμφίβολα χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή για να γίνει μία ομάδα ανταγωνιστική, που θα μπορεί να βγάλει στο γήπεδο την ταυτότητα που προσπαθεί να της προσδώσει ο Ολλανδός τεχνικός και τη φιλοσοφία του. Έτσι το παιχνίδι αυτό λειτούργησε περισσότερο ως ξεμούδιασμα και ως μία πρώτη «παράσταση» ουσιαστικά για το νεανικό σε γενικές γραμμές συγκρότημα της Νίκης, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Super League, στο περασμένο πρωτάθλημα, που θα τη βρουν μπροστά τους φέτος. Φυσική κατάσταση, ασκήσεις με την μπάλα, δύναμη και τακτική συνδυάζονται σε αυτή την πρώτη ουσιαστικά «διαβολοβδομάδα» για τους παίκτες της κυανόλευκης ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Χάνια.  

Παράλληλα σε αναμονή βρίσκεται το τεχνικό τιμ για τις τελευταίες προσθήκες μεταξύ αυτών και οι δυο ξένοι που θα έρθουν για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο νέο δημιούργημα της Νίκης Βόλου. Οι επαφές συνεχίζονται πολύ προσεκτικά, στοιχεία δεν διαρρέουν και άπαντες βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων και στο μεταγραφικό τομέα. 

Last modified onThursday, 17 July 2014 16:00