noodles volos banner

Aρχίζει σήμερα το ευρωπαϊκό ταξίδι του Αστέρα Τρίπολης

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Αστέρα Τρίπολης ξεκινά σήμερα στο γήπεδο «Ράατι» στο Ούλου, όπου αντιμετωπίζει στις 19:00 (Novasports) τη Ροβανιέμι. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη μετά από σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας, καλούνται να αντιμετωπίσουν τους πιο φορμαρισμένους Φινλανδούς, για το πρώτο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου του Europa League. Με τον περσινό βασικό κορμό και κάποιες ποιοτικές μεταγραφές, ο Αστέρας καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της Ροβανιέμι, η οποία δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος μετά από 19 αγωνιστικές με 22 βαθμούς, ενώ έχει σημειώσει δύο σερί νίκες.

Οι Αρκάδες, με εμπειρία πλέον δύο χρόνων στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν την ποιότητα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Ράατι», που δεν αποτελεί τη φυσική έδρα του αντιπάλου. Στο γήπεδο αναμένονται περίπου 2000 φίλαθλοι, ενώ οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά καλές. Ο Βεργέτης έχει συμπεριλάβει στην 20μελή αποστολή στη Φινλανδία όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ από τα φιλικά προετοιμασίας φάνηκε πως 2-3 νέοι παίκτες μπορεί να παίξουν στη βασική ενδεκάδα.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες και Μπακασέτας.