noodles volos banner

Γιδόπουλος: "Ο κ. Πάτσης γνώριζε για το ποσό των 1.370.000 που έβαλα στη Νίκη"

Το ότι ο Ανδρέας Πάτσης γνώριζε για την ταμειακή διευκόλυνση του ίδιου προς τη Νίκη Βόλου και απεδέχθη το χρέος των 1.370.000 ευρώ αφού δεν απάντησε εντός του προβλεπόμενου διαστήματος στην εφορία, ισχυρίστηκε ο Στράτος Γιδόπουλος, πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μιλώντας στον Γιώργο Καρεκλίδη στο Ράδιο Ένα 102,5 fm. Επίσης ανέφερε ότι έχει τις αποδείξεις και τα νέγγραφα που βεβαιώνουν το ποσό αυτό. Αναλυτικά, τα όσα είπε σήμερα το πρωί στον Γιώργο Καρεκλίδη.

Αφού συνεχάρη τη Νίκη για την άνοδο, ο κ. Γιδόπουλος είπε: “Ο κ. Πάτσης χρησιμοποιεί τον ανεμιστήρα της λάσπης στο μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί να πετάξει, τον έχω μηνύσει, θα το κάνω ξανά για αυτά που δηλώνει. Διαβάζω στις δηλώσεις του ότι ο κ. Γιδόπουλος πήρε ό,τι ήταν να πάρει και έφυγε με γεμάτες τσέπες. Θα ρωτήσω κάθε νοήμονα άνθρωπο εκεί στο Βόλο: υπάρχει περίπτωση στη Γ' Εθνική μιας ομάδας κάποιος να πάρει χρήματα; Και αν υπάρχει περίπτωση να γεμίσει βαλίτσες, τότε ο κ. Πάτσης που ήταν στη Β' Εθνική θα πρέπει να γέμισε  κοντέινερ. Αυτή είναι μια απάντηση αποστομωτική σε αυτά που λέει για τα χρήματα.
Εγώ με υπογραφή της τότε διοίκησης του κ. Ιωαννίδη έχω έγγραφο ότι η Νίκη μου χρωστάει 1.370.000. Αυτά δεν τα λέει ο κ. Ιωαννίδης. Ο κ. Πάτσης δεν γνωρίζει από το λογιστήριό του με κωδικό 5314 τα χρέη που έχει η Νίκη από χρηματικές καταβολές που έκανα εγώ; Εγώ όταν ήρθα και ήμουν στη Νίκη, δεν έβαλα κανέναν δικό μου λογιστή. Οι λογιστές ήταν από το Βόλο. Τα γενικά καθολικά αναφέρουν αυτό το χρέος και πιστεύω ότι εάν κοιτάξουμε τη σειρά των επομένων, θα βρεθούν κι άλλες 300.000 ευρώ. Ζητήστε να μάθετε τι λεφτά έστελνα εγώ στη Νίκη Βόλου από την Αθήνα.
Πλήρωσα ποδοσφαιριστές που έχουν συνταξιοδοτηθεί... Όλοι οι δικηγόροι που μιλούσαν ελληνικά, ζητούσαν λεφτά από τη Νίκη. Εγώ πλήρωσα για προηγούμενες διοικήσεις υπερθετικά χρήματα. Πλήρωσα Ρουμελιώτη, Πιττάκα 60.000. Για τον Γκίτκο άλλες 35.000. Παίκτες που εγώ δεν τους ήξερα. Τα επωμίστηκα και τα πλήρωσα. Εν αντιθέσει με τον κ. Πάτση, εγώ για 2,5 χρόνια δεν άφησα καμία δόση ΙΚΑ και εφορίας απλήρωτη. Τρεις φορές πλήρωσα το ΙΚΑ, τη μία 48.000 για να μπούμε στη ρύθμιση, την άλλα 24.000, την άλλη 20.000 και πληρώναμε συνεχώς τις δόσεις. Η εφορία πληρώνονταν 1380 ευρώ το μήνα.
Τα παραθέτω με στοιχεία και όχι με αερολογίες. Οι 800.000 ήταν παλιά χρέη. Ερχόμουν τρεις ημέρες από την Αθήνα στο Βόλο και δεν χρέωσα ούτε ένα καφέ στη Νίκη τα 2,5 χρόνια, τα πλήρωνα όλα από την τσέπη μου. Ερχόμουν χωρίς μπράβους εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που κουβαλούν οκτώ μαζί τους γιατί εγώ δεν είχα να φοβηθώ τίποτα, μόνο έδινα. Άλλοι φοβούνται και κυκλοφορούν με οκτώ μπράβους. Εγώ ερχόμουν ολομόναχος, χωρίς κανέναν συνοδό.
Το έσοδο που πήραμε ήταν 110.000 από την ΕΠΑΕ, τα έσοδα από αγώνες δεν έφταναν ούτε να πληρώσουμε τα έξοδα των αγώνων. Όποιοι διοίκησαν τη Νίκη στη Γ' Εθνική, δεν είχαν έσοδα αλλά έπρεπε να αιμορραγούν συνεχώς οικονομικά”.

Ερωτηθείς για τον εάν ο κ. Πάτσης γνώριζε για τα χρήματα αυτά που αξιώνει τώρα ο κ. Γιδόπουλος, απάντησε: “Το χαρτί αυτό το ήξερε ο κ. Πάτσης, είναι δικηγόρος. Δεν κοίταξε το λογιστήριο όταν πήγε να πάρει τη Νίκη; Τα ήλεγξε και τα ήξερε και εγώ του τα ανέφερα. Εγώ έχω χαρτιά κι αποδείξεις για αυτά τα 1.340.000 ευρώ”, ενώ ο κ. Γιδόπουλος ανέφερε ότι δεν ζήτησε τα χρήματα αυτά, παρά μόνο βεβαιώθηκε το χρέος της Νίκης προς τον ίδιο από την εφορία πριν 8-10 μήνες. Τέλος, είπε ότι όταν η εφορία έστειλε ότι διεκδικούνται 1.350.000 να εισπραχθούν, έπρεπε εντός 8 ημερών ο κ. Πάτσης να απαντήσει ότι δεν χρωστάει η Νίκη αυτά τα χρήματα. “Αφού δεν απάντησε, όπως μου είπε η εφορία, αυτό σημαίνει αποδοχή του χρέους και υπάρχει δεδικασμένο σε παρόμοια περίπτωση” επισήμανε κλείνοντας την απάντησή του.

Last modified onMonday, 14 July 2014 12:24