noodles volos banner

Τζιώρας: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά" - Κορέτα: "Το παν στην ομάδα ο κόσμος της" (video)

Οι δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές που έκαναν δηλώσεις μετά τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Χρήστος Τζιώρας και Γιάννης Κορέτα, που παρέμειναν στο ρόστερ της Νίκης Βόλου. Ο Χρήστος Τζιώρας ανέφερε: «Είναι μια καινούργια αρχή, μια καινούργια ομάδα, πολύ δύσκολο για εμάς. Πέρυσι βγήκε η ομάδα που ήταν φτιαγμένη από την αρχή, πάλι φέτος ξεκινάμε από το μηδέν, να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς. Ο καινούργιος προπονητής να περάσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει, οι καινούργιοι παίκτες να δέσουμε μεταξύ μας. Πολύ σημαντικό όλο αυτό, αρχίσαμε τις προπονήσεις από τη Δευτέρα, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Στόχος φυσικά είναι η παραμονή και όσο ψηλότερα μπορούμε να φθάσουμε». 
Ερωτηθείς για τον Ολλανδό τεχνικό και το πώς δουλεύει, ο «κανονιέρης» των «κυανόλευκων» απάντησε: «Ο κύριος Φλούτ έχει μια εντελώς άλλη φιλοσοφία, πολύ καλή για εμάς, δουλεύουμε καθημερινά στον τρόπο σκέψης και τον τρόπο δουλειάς του προπονητή, με την μπάλα κάτω συνέχεια, πάσινγκ γκέιμ για να παίξουμε ένα γρήγορο παιχνίδι που θα χρειαστεί στη Σούπερ Λιγκ».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κορέτα είπε: «Ξεκίνησε μια νέα σεζόν με καινούργια φιλοσοφία από τον προπονητή μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο, με αισιοδοξία, στόχος να καταφέρουμε την παραμονή και όσο ψηλότερα φθάσουμε. Αρχίσαμε από τη Δευτέρα πολύ σκληρά όλα τα παιδιά στις προπονήσεις, προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο και να ανταπεξέλθουμε στη Σούπερ Λιγκ». Επίσης, ο Βολιώτης επιθετικός μίλησε για τον κόσμο της ομάδας: «Έχουμε εισπράξει την αγάπη του κόσμου από την προηγούμενη σεζόν που καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές. Για την ακρίβεια, ο κόσμος είναι το παν σε αυτή την ομάδα, έχουμε πάθει πλάκα εμείς που είμαστε από πέρυσι, τώρα το ζουν και το βλέπουν καθημερινά και τα νέα παιδιά. Είναι πνοή για εμάς και μας δίνει δύναμη. Θα δώσουμε το 100%, όσο μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας, όσο πιο ψηλά γίνεται».

Media

Last modified onFriday, 11 July 2014 15:22