noodles volos banner

Προστατεύει το σήμα της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος, καθώς και όλα τα σήματα και τα συνοδευόμενα με αυτό λογότυπα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία αυτής κατά τις διατάξεις του Ν. 2121/1993, καθώς και από την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με γνωστοποίηση της ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της, που συνεχίζεται αναφέροντας ότι "συνεπώς, είναι νομικά κατοχυρωμένα και ως εκ τούτου η μη εξουσιοδοτημένη χρήση τους, χωρίς την κατάρτιση έγγραφης ειδικής σύμβασης εμπορικής συνεργασίας ή την έγγραφη συναίνεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θεωρείται παράνομη και επισύρει ποινικές και αστικές κυρώσεις, τόσο για τους παραχαράκτες – κατασκευαστές των προϊόντων, όσο και για τους πωλητές".

Τα προϊόντα με πλαστό ή παραποιημένο σήμα, τα αποκαλούμενα στην καθομιλουμένη ως απομιμήσεις ή «προϊόντα μαϊμού», είναι το κυριότερο όπλο εξαπάτησης των φιλάθλων - καταναλωτών από τους επιτήδειους. Κατά τη στιγμή που κάποιος αγοράζει ένα προϊόν που έχει την παραποιημένη ή πλαστογραφημένη σφραγίδα ή σήμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, νομίζοντας ότι είναι αυθεντικό, πέρα από τη σημαντική απώλεια εσόδων για την ομάδα, δεν γνωρίζει ότι αυτό πιθανότατα δεν έχει ελεγχθεί ούτε για την ποιότητά του ούτε φυσικά για τις συνθήκες κατασκευής του. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, αρκετά απ’ αυτά τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, έχουν μικρή διάρκεια ζωής, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να αποδειχθούν ακόμη και επιβλαβή για τον φίλαθλο-καταναλωτή!

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλοντας να προστατεύσει τους φίλους της ομάδας είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στην καταπολέμηση του εμπορίου προϊόντων με πλαστογραφημένο ή παραποιημένο το σήμα του συλλόγου. Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου συνεργάζεται με τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές προκειμένου να διασφαλίσει ότι αυτά τα προϊόντα δεν θα φτάσουν στον προορισμό τους. Όταν και όπου εντοπίζονται τέτοια προϊόντα οι υπεύθυνοι θα διώκονται και για αυτόν το λόγο η ΠΑΕ στηρίζεται και στη βοήθεια των πιστών οπαδών της προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτές τις παράνομες δράσεις. Με το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με απόλυτη εμπιστευτικότητα αποστέλλοντας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." style="line-height: 1.3em;">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στην διεύθυνση:ΠΑΕ NIKH ΒΟΛΟΥ - Τμήμα προστασίας σήματος, Χατζηαργύρη , 38222 ΒΟΛΟΣ, τηλ./Fax +30 24210 66 128