noodles volos banner

Ανιέτε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ που κλαίγατε και τραγουδούσατε το όνομα μου»

Ο Κιντά Αντόνιο Ανιέτε με δήλωση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook είπε το δικό του «αντίο» στη Νίκη. Μίλησε για ό,τι καλύτερο έχει ζήσει στην καριέρα του και ότι η αγάπη του για την ομάδα θα είναι αιώνια, όμως επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα που δεν τον άφησαν να υπογράψει νέα συμφωνία.

«Καλησπέρα φίλοι μου. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη, την τρυφερότητα και την αγάπη που μου δώσατε. Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ανάσα σας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω που κλαίγατε και τραγουδούσατε το όνομα μου. Πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω. Ό,τι έχω νιώσει την τελευταία χρονιά ήταν ότι καλύτερο και πιο όμορφο στην αθλητική μου καριέρα. Ετσι πάντα θα κρατάω ένα μικρό μέρος για σας στην καρδιά μου.

Χάρη σε σας κατάφερα να ωριμάσω προσωπικά και επαγγελματικά.  Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό της Νίκης και τους εργάτες της για όλη τη βοήθεια. Μαζί γράψαμε ιστορία. Στο τέλος να σας πληροφορήσω ότι πάντα ήθελα να μείνω στη Νίκη, ακόμα κι αν απέρριπτα πολύ σημαντικές προτάσεις, αλλά μερικά οικονομικά προβλήματα από την τελευταία χρονιά, έκαναν αδύνατο το να υπογράψω μία νέα συμφωνία. Τις καλύτερες ευχές μου από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη νέα πρόκληση στη Super League. Μην σταματάτε να ονειρεύεστε γιατί όλοι μαζί κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα. Υπόσχομαι ότι η αγάπη για τη Νίκη και για τη Νέα Ιωνία θα είναι αιώνια.

Vamos Νίκη»!