noodles volos banner

Ξεκινά το «χτίσιμο» της Σουπερλιγκάτης Νίκης

Το «χτίσιμο» της νέας Νίκης Βόλου ενόψει της συμμετοχής της στη Super League, αρχίζει με τον Βίλιαν Φλουτ και τους συνεργάτες του να ξεκινούν από τα «θεμέλια» τη Δευτέρα (7/7) στο Πανθεσσαλικό. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 9 το πρωί στο γήπεδο.

Είναι η επίσημη πρώτη της κυανόλευκης ομάδας, που θα γίνει χωρίς φιλάθλους, κόσμο, συνθήματα, βεγγαλικά… Θα είναι κλειστή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της.

Η Νίκη μπαίνει στην αφετηρία της προετοιμασίας της, η οποία θα διαρκέσει κάτι περισσότερο από έξι εβδομάδες. Ουσιαστικά μία εβδομάδα θα μείνουν στο Πανθεσσαλικό οι κυανόλευκοι, αφού την επόμενη αναχωρούν για τα Χάνια, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα για το ρόστερ της ομάδας 21 ποδοσφαιριστές, αλλά αναμένονται κι άλλες προσθήκες, ώστε να κλείσει το ρόστερ με 25 περίπου παίκτες. Βέβαια δεν αποκλείονται και οι προσθαφαιρέσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και βάσει των εισηγήσεων του Φλουτ. 

Για τις μεταγραφές και τις αποφάσεις για τους τρεις ξένους δεν βιάζονται στη Νίκη, αφού ο Ανδρέας Πάτσης με τον Βίλιαν Φλουτ, εξετάζουν μία μακροσκελή λίστα. 

Last modified onSunday, 06 July 2014 12:33