noodles volos banner

Ιστορική Δευτέρα, σημαντική εβδομάδα

Σημαντική και ιστορική ταυτόχρονα είναι αυτή η Δευτέρα (7/7) για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου! Δεν είναι μόνο η ημέρα με την οποία ξεκινά μία «καυτή» εβδομάδα αγωνιστικά και μεταγραφικά για τους κυανόλευκους.

Αυτή η Δευτέρα είναι ξεχωριστή. Καταρχάς θα μείνει στην ιστορία για την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΑΕ, στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στη Super League, στο Πανθεσσαλικό, που μπορεί να μην είναι έτσι όπως την ονειρεύονταν ο κόσμος της ομάδας, ανοιχτή δηλαδή και μια μικρή γιορτή, αλλά αναμφίβολα αποτελεί το επίσημα ξεκίνημα της. Τέλος, η ΠΑΕ περιμένει να έρθει στα χέρια της η προσωρινή φορολογική ενημερότητα και να μπουν στην τελική ευθεία και να ολοκληρωθούν και τυπικά διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.  

Γενικότερα αυτή την εβδομάδα που ξεκινά, το «θερμόμετρο» αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο». Το ενδιαφέρον θα είναι σε δύο μέτωπα, αγωνιστικό και μεταγραφικό και ιδιαίτερο στον δεύτερο τομέα, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. 

Last modified onSunday, 06 July 2014 12:40