noodles volos banner

Με την ευχή του Πατριάρχη και το «ραβδάκι» του Φλουτ

Η Νίκη Βόλου τη Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία της. Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Μαγνησία στη Super League, μπαίνει στην αφετηρία της, έχοντας μπροστά της πολύ δρόμο, αφού το «χτίσιμο» ξεκινά πάλι από τα θεμέλια. Τα μόνα κοινά σημεία με την περσινή πορεία πρωταθλητισμού, είναι η διοικητική σταθερότητα, η δεινή ικανότητα σκοραρίσματος του Τζιώρα, η ευχάριστη έκπληξη που θα συνεχιστεί με τον Μπιτσάκο, η εμπειρία του Γιώτα, καθώς και οι υπόλοιποι νεαροί που παρέμειναν στο ρόστερ, που μπορεί να μην είχαν πολλές συμμετοχές, αλλά νιώθουν τη «χρυσή» τους ευκαιρία να «αρπάξουν από τα μαλλιά» την παραμονή τους και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Νέο τεχνικό τιμ, νέοι παίκτες, νέος αέρας, νέες φιλοδοξίες… Μέχρι στιγμής η Νίκη επίσημα απαριθμεί 21 ποδοσφαιριστές. Αυτούς τουλάχιστον έχει ανακοινώσει, την ώρα που τα ΜΜΕ θέλουν να υπάρχουν κι άλλες συμφωνίες που θα επισημοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Απομένουν λίγες ακόμα κινήσεις με πιο σημαντικές αυτές των τριών ξένων που θα έρθουν για να αναλάβουν ηγετικό ρόλο.

Τη Δευτέρα στις 9 το πρωί ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας από το Πανθεσσαλικό, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα πάρει την ευχή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη!

Με την ευχή του Πατριάρχη και το «ραβδάκι» του Βίλιαν Φλουτ, η Νίκη Βόλου φιλοδοξεί να πάει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που τη θέλουν από τις πιο αδύναμες ομάδες, λόγω του περιορισμού στις μεταγραφές της. Να δημιουργήσει ένα νέο σύνολο, με επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, που θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στη Super League. Οι κακές οι γλώσσες άλλωστε τα ίδια έλεγαν και πέρυσι, αλλά τελικά η κυανόλευκη ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσει με επαφές και προετοιμασίες, αλλά όπως όλα δείχνουν χωρίς επίσημες ανακοινώσεις.  

Την ερχόμενη εβδομάδα και αγωνιστικά και μεταγραφικά το θερμόμετρο αναμένεται να αρχίσει να ανεβαίνει για τους κυανόλευκους και αναμένεται ιδιαίτερα καυτή. 

Last modified onSaturday, 05 July 2014 13:24