noodles volos banner

Στον Ατρόμητο ο Εσονό

Στον Ατρόμητο ανήκει από την Παρασκευή ο Λιονέλ Ότο Εσονό, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και ανακοινώθηκε.

Μάλιστα, ο 22χρονος άσος από το Καμερούν θα δοθεί δανεικός για έναν χρόνο στον ΑΟ Χανιά και στη συνέχεια, πιο έτοιμος, θα επιστρέψει στο Περιστέρι.

Χαρούμενος για την συμφωνία του με τον Ατρόμητο και φορώντας μπλούζα με το όνομα του Μαρκ Βιβιάν Φοέ, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 3 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και αμέσως μετά έκανε τις εξής δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ατρομήτου: « Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που με επέλεξε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ατρόμητος δείχνοντας ότι με πιστεύει. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους του και τον επόμενο χρόνο να έρθω πίσω στην ομάδα που ξέρω ότι έχει μεγάλους στόχους και οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες. Ευχαριστώ θερμά για την όμορφη υποδοχή και εύχομαι να επιστρέψω».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη ζωή (αλλά και στο ποδόσφαιρο) αν παρουσιαστεί ένα παράθυρο ευκαιρίας δεν πρέπει ποτέ να κατεβάζεις τα ρολά! Για τον Lionel Otto Essono που άφησε σε ηλικία 20 ετών την πατρίδα του για να ζήσει το όνειρο του στην Ευρώπη αυτή η ευκαιρία ήρθε, αρκεί να κρατήσει τα ρολά ανεβασμένα!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού από το Καμερούν που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο και παραχωρήθηκε στην συνέχεια δανεικός για 1 χρόνο στον ΑΟ Χανίων με την προοπτική να πάρει παραστάσεις και πολλά παιχνίδια στα πόδια του ώστε από το επόμενο καλοκαίρι του 2015 να φορέσει το αστέρι στο στήθος.

Ο Λιονέλ Ότο Εσόνο γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1992 και έχει ποδοσφαιρικό του «πατέρα» τον αξέχαστο Μαρκ Βιβιάν Φοέ που έχασε τη ζωή του πριν 11 χρόνια σε παιχνίδι της Εθνικής Καμερούν με την Κολομβία.

Βρίσκεται στην χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια έχοντας κάνει «γεμάτες» συμμετοχές σε Φωκικό (Football League) και Κισσαμικό (Football League 2). Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα αλλά και του αριστερού χαφ και η ομάδα μας έκρινε ότι οι προδιαγραφές του είναι τέτοιες που μπορούν να τον καταστήσουν μια πολύ σημαντική επένδυση για το μέλλον!