noodles volos banner

Τρεις μεταγραφές και μία ανανέωση ανακοίνωσε η Νίκη

Τρεις μεταγραφές και μία ανανέωση ανακοίνωσε μαζεμένες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γεωργακόπουλο και τον Μουζακίτη, που είχαν συμφωνήσει να έρθουν δανεικοί, από Τρίπολη και Παναθηναϊκό, καθώς και η παραμονή του Γιώτα για ακόμη έναν χρόνο. Από κει και πέρα ανακοινώθηκε κι ο Γρηγόρης Κυζιρίδης από τον ΟΦΗ, που αποκτήθηκε με τριετές συμβόλαιο. 

Ο γκολκίπερ Γεωργακόπουλος είναι γεννημένος το 1992, έχει ύψος 1,85 και μέχρι στιγμής έχει κάνει τέσσερις συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και δύο στο κύπελλο.

Ο επιθετικός, Αλέξανδρος Μουζακίτης προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έκανε τέσσερις συμμετοχές την περασμένη σεζόν, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίζεται ο Κυζιρίδης και προέρχεται από τον ΟΦΗ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αετό Σκύδρας, Ηλιούπολη, Σαρωνικό Αίγινας, Πυρσό Γρεβενών, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής. Με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε τέσσερις συμμετοχές στη Super League, ενώ στη Football League μετρά 32 συμμετοχές και 14 στη Γ’.

Τέλος, ο έμπειρος στόπερ, Κώστας Γιώτας είναι ο παίκτης που παρέμεινε από το ρόστερ της Football League. Mε τη Νίκη έκανε 28 παιχνίδια, από τα οποία στα 26 έπαιξε βασικός, ενώ αγωνίστηκε και σε τέσσερα ματς κυπέλλου. Μετράει συνολικά 122 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 111 στη Γ’, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γεωργακόπουλου Γιώργου (20/5/1992), δανεικός για ένα χρόνο από τον Αστέρα Τρίπολης, Μουζακίτη Αλέξανδρου (4/8/1994), δανεικός για ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό και Κυζιρίδη Γρηγόρη (24/10/1990) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΠΑΕ. Παράλληλα θα συνεχίσει να φορά την "κυανόλευκη" φανέλα, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Γιώτας, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο».