noodles volos banner

Κρίσιμο ραντεβού με Καραγκούνη

Καθοριστική ημέρα η Πέμπτη για την επιστροφή ή όχι του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, καθώς αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα, ίσως υπό την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Όλα δείχνουν… επιστροφή για τον Γιώργο Καραγκούνη. Ωστόσο, τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την πλευρά του έμπειρου άσου, δεν έχει διαρρεύσει κάτι μέχρι να γίνει το τελικό ραντεβού. Η συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του «Τριφυλλιού», Νίκου Νταμπίζα, με τον κορυφαίο σε συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Έλληνα ποδοσφαιριστή έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη. Σήμερα (03/07), συνεπώς είναι η κρίσιμη ημέρα για τη δεύτερη και μεγάλη επιστροφή του «Κάρα» στην ομάδα της καρδιάς του και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το προσεχές 48ωρο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο ραντεβού που θα γίνει να δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, δείγμα πως στον Παναθηναϊκού κινούνται αποκλειστικά σε ρυθμούς Καραγκούνη τις τελευταίες ημέρες και θέλουν να τελειώσουν ένα θέμα για το οποίο συζητά όλη η Ευρώπη. Από την ημέρα που ο «Τυπάρας» ανακοίνωσε το «αντίο» από την Εθνική, άλλωστε, είναι πρώτο θέμα σε τεράστια ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα αφιερώματα στη διεθνή του καριέρα είναι εκπληκτικά. Το δεύτερο θέμα που απασχολούσε άπαντες, ήταν η ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του.