noodles volos banner

Έρχεται και υπογράφει ο Πουλίδο

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Άλαν Πουλίδο.

Ο πρώτος στόχος για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής ο Άλαν Πουλίδο και εδώ και καιρό οι «ερυθρόλευκοι» είχαν «τρέξει» το συγκεκριμένο ζήτημα έτσι ώστε να τελειώσει η μεταγραφή του Μεξικανού στράικερ, πριν μάλιστα από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ που ενδεχόμενα θα έφερνα αύξηση στους… μνηστήρες για την υπογραφή του. Τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η πλευρά των Πειραιωτών εμφανίζονται βέβαιοι πως τα επόμενα 24ωρα θα είναι έτοιμοι για ανακοινώσεις, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πουλίδο στο Μεξικό προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να αποκομίσει κέρδος από τον «Μουντιαλικό» επιθετικό.

Η Τίγκρες από την πλευρά της υποστηρίζει πως υπάρχει κι άλλο συμβόλαιο με τον Πουλίδο, το οποίο τον δεσμεύει μαζί της για έναν ακόμα χρόνο. Αν αυτό ισχύει τότε οι όποιες υπογραφές έχει βάλει ο Μεξικανός φορ σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία ισχύ. Οι «ερυθρόλευκοι», φυσικά, έχουν ψάξει το θέμα και γνωρίζουν πως το συμβόλαιο που είχε ο Πουλίδο με την Τίγκρες έχει εκπνεύσει. Συνεπώς, δεν έχουν κανένα θέμα να πάρουν τον ποδοσφαιριστή, που ήταν στην 23άδα του Μεξικό στο Μουντιάλ αλλά δεν αγωνίστηκε, ως ελεύθερο και να μην καταβάλουν χρήματα.

Επειδή, ωστόσο, οι Μεξικανοί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αρκετά… περίεργοι και προσπαθούν από το παραμικρό να μπλοκάρουν μια μεταγραφή για να βγάλουν το όποιο κέρδος, στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να κάνουν μια κουβέντα με την Τίγκρες έτσι ώστε να δώσουν ένα μικρό ποσό, για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και μπλεξίματα με νομικές διαδικασίες που θα πάνε αρκετά πίσω την έλευση και την ανακοίνωση του Πουλίδο από την ΠΑΕ.