noodles volos banner

Πινιέϊρο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Νίκη»

Ο Μπρούνο Πινιέϊρο έκανε κατάθεση ψυχής και με μία δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε για τις υπέροχες στιγμές που πέρασε στη Νίκη Βόλου. "Ποτέ δεν θα ξεχάσω όλη την αγάπη που μου δόθηκε από τους οπαδούς της Νίκης Βόλου, ποτέ δεν θα ξεχάσω τη Νίκη", δήλωσε ο Πινιέϊρο που υπήρξε ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας που πέτυχε την άνοδο.  

«Η δήλωση αυτή είναι γραμμένη από την καρδιά μου και καταρχάς θα ήθελα να πω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω όλη την αγάπη που μου δόθηκε από τους οπαδούς της Νίκης Βόλου. Από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία.

Με αυτή την υποστήριξη και την αγάπη σας «μεγάλωσα» ως παίκτης και είχα μια καταπληκτική σεζόν, τόσο εντός, όσο και εκτός από τον αγωνιστικό χώρο. Θα έχω πάντα τεράστια ευγνωμοσύνη για εσάς. Πάντα. Δεν υπάρχουν λόγια που να αρκούν για να ανταποδώσω όλα αυτά που μου δώσατε και που συνεχίζετε να μου δίνετε. Θα ήθελα να τονίσω την αγάπη, τον θαυμασμό και τον σεβασμό που είχα από την πρώην μου ομάδα από την πρώτη μέρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια και την κατανόηση που μου δείξατε κάθε φορά. Με έκανε να νιώθω άνετα από την πρώτη στιγμή που ήρθα και σε όλες τις δύσκολες στιγμές με στηρίξατε. Ευχαριστώ όλους τους πρώην μου συμπαίκτες και να τους ευχηθώ το καλύτερο, προσωπικά και επαγγελματικά για το μέλλον. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω την καθημερινή δουλειά όλου του προσωπικού της Νίκης Βόλου. Όλοι αυτοί ήταν σημαντικοί για τη δημιουργία αυτής της ομάδας σε μία μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας που έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και να επιστρέψει η  Νίκη στη Super League. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις στιγμές μου στη Νίκη. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα. Μία μεγάλη αγκαλιά για όλους σας. Σας ευχαριστώ πολύ».

 

Last modified onTuesday, 01 July 2014 20:08