noodles volos banner

Αποχωρεί ο Ζαλαώρας από τη Νίκη

Δεν θα συνεχίσει ο Γιάννης Ζαλαώρας στην Νίκη Βόλου. Μπορεί να εργάστηκε μόνο μία χρονιά στην κυανόλευκη ομάδα, αλλά ο προπονητής τερματοφυλάκων από τη Λαμία συνέδεσε κι αυτός το όνομά του με την ιστορική άνοδο, έχοντας αφήσει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς στους γκολκίπερ της Νίκης, που φάνηκαν με την καταπληκτική απόδοση καθ' όλη της περιόδου του Αποστολίδη, ενώ ο ίδιος "δέθηκε" όσο λίγοι με την ομάδα και τον κόσμο της, κάτι που φαίνεται και στην ακόλουθη ανακοίνωσή του. 

Την αποχώρησή του γνωστοποίησε ο Γιάννης Ζαλαώρας με την παρακάτω προσωπική δήλωση: "Λένε ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Εν μέρει συμφωνώ αλλά ο συγκεκριμένος προορισμός ήταν για μένα πολύ ιδιαίτερος. Άνοδος στην Super League μετά από 48 χρόνια! Μετά από έναν χρόνο πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα της Νίκης Βόλου. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου, δεδομένου ότι καθόλη τη διάρκεια που εργάστηκα στην Νίκη Βόλου έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Έδωσα όλο μου το «είναι» σε αυτό που έκανα, το οποίο σαφώς με έκανε πλουσιότερο σε γνώσεις και εμπειρίες. Η Νίκη Βόλου με βοήθησε να φανεί η δουλεία μου. Το αν έκανα σωστά τη δουλειά μου θα το κρίνουν οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου. Ταυτίστηκα με την ομάδα και τους οπαδούς. Έκανα την Νίκη Βόλου μέρος της καρδιάς μου... Το δέσιμο μου με την ομάδα δεν ήταν επαγγελματικό, αλλά συναισθηματικό. Όλα έγιναν για μένα τρόπος ζωής. Η Νίκη Βόλου για μένα ήταν τρόπος ζωής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν, με στήριξαν και με βοήθησαν μέχρι το τέλος: Tον Πρόεδρο της ομάδας κύριο Ανδρέα Πάτση (ο οποίος ήταν υλικά και ηθικά άψογος απέναντι μου) ,την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ κυρία Στέλλα Παύλου, τον γενικό αρχηγό κύριο Απόστολο Κουφογιώργο αλλά και τους κυρίους Ευριπίδη Τσιμπανάκο, Σπύρο Δημόπουλο, Ντελλόπουλο Ζήση και Ξάνθη Ι., καθώς και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Τους προπονητές που συνεργάστηκα όλη την χρονιά: Τζαναβάρα Παναγιώτη, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Αλέκο Βοσνιάδη καθώς και όλους τους τερματοφύλακες που συνεργάστηκα μαζί τους. Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας. Εύχομαι μέσα από την καρδία μου η Νίκη Βόλου να πετύχει τους στόχους της την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Super League. Ήταν τιμή μου που εργάστηκα στην Νίκη Βόλου".