noodles volos banner

Εβδομάδα τελικής ευθείας για τις μεταγραφές των Ελλήνων παικτών

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του Ανδρέα Πάτση για την ομάδα της Νίκης Βόλου που θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει αύριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, με την απόκτηση παικτών από την ελληνική αγορά κάτω των 24 ετών. Ο προπονητής Βίλιαν Φλουτ βρίσκεται από χθες Σάββατο στο Βόλο και περιμένει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ώστε να μιλήσουν για διάφορα σημαντικά ζητήματα, δηλαδή πότε θα αρχίσει η προετοιμασία, πού θα γίνει το βασικό στάδιο, ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, ποιο θα είναι το ρόστερ και ποιες οι προτάσεις για τους ξένους ποδοσφαιριστές.
Επισήμως, η Νίκη Βόλου έχει αποκτήσει (και έχει ανακοινώσει) τους Σκούρτη, Νικλητσιώτη, Μαχλελή, Σταμπολζίεφ, Καντούτση, Καλλέργη, Καρασαλίδη, Παπουτσογιαννόπουλο, Γυφτοκώστα, ενώ στην ομάδα συνεχίζουν οι Τζιώρας, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς, Ταΐρης, Μέτσε, Κορέτα, Αργύρης, Τσουκάνης. Δηλαδή διαθέτει 17 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Εκκρεμεί επίσης η ανανέωση από το περσινό ρόστερ με έναν ακόμη παίκτη άνω των 24 ετών. Από εκεί και πέρα, βρίσκεται κοντά στο να εντάξει  στη δύναμή της τον Γεωργακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης, τον Μαρινάκη του Παναθηναϊκού, τον Αρκούδα του Ατρομήτου, τον Ντούρεμπετ της ΑΕΚ, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Ταμπάκη του Παναθηναϊκού, τον Τσιλιανίδη του Ηρακλή, τον Νικολόπουλο του Ηρακλή Ψαχνών και αρκετούς άλλους παίκτες κάτω των 24 που έχουν προταθεί και "εξετάζει" ο Ανδρέας Πάτσης.
Μέσα στη νέα εβδομάδα, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ όσον αφορά στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό που θα μένει πλέον είναι η επιλογή των τριών ξένων, που θα πρέπει να γίνει με αυστηρά κριτήρια και πολύ προσεκτικά ώστε να κάνουν τη διαφορά στη νεανική κυανόλευκη ομάδα που χτίζουν Πάτσης και Φλουτ.