noodles volos banner

Στη Φινλανδία το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Αστέρα Τρίπολης

To στάδιο στην πόλη Ούλου όπου θα παίξει το πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης To στάδιο στην πόλη Ούλου όπου θα παίξει το πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης

Η ΟΥΕΦΑ ενέκρινε την αλλαγή των αγώνων και πλέον οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν τη Ροβανιέμι στις 17/7 εκτός έδρας, με τον επαναληπτικό στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες είχαν ζητήσει από κοινού την αλλαγή των παιχνιδιών στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (το πρώτο ματς κανονικά ήταν να διεξαχθεί στην Τρίπολη), με το αίτημα τους να γίνεται δεκτό και πλέον Αρκάδες θα υποδεχτούν στις 24/7 τη Ροβανιέμι στην Ελλάδα, αντί για τις 17/7 όταν είχε αρχικά οριστεί.

«Επιβεβαιώθηκε από την UEFA η αλλαγή έδρας του πρώτου παιχνιδιού του Αστέρα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17/7 στην Φινλανδία και το δεύτερο στην Τρίπολη στις 24/7», αναφέρει η ανακοίνωση. Παράλληλα η ΟΥΕΦΑ ενέκρινε και την αλλαγή έδρας της φινλανδικής ομάδας, με αποτέλεσμα το ματς στις 17/7 να μην γίνει στην κανονική έδρα της, καθώς δεν εγκρίθηκε στους ελέγχους που έγιναν, αλλά στο «Ραάτι Στάντιον» στην πόλη Ούλου.