noodles volos banner

Στα “κυανόλευκα” Γυφτοκώστας και Παπουτσογιαννόπουλος

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γυφτοκώστα Νίκου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια καθώς και του Παπουτσογιαννόπουλου Θόδωρου, δανεικός για ένα χρόνο από τον Ατρόμητο. 

Ο Γυφτοκώστας γεννήθηκε στην Άρτα στις 1/7/1992 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Πρώτη του ομάδα υπήρξε η ΑΕ Ελίμειας Κοζάνης, με την οποία αγωνίστηκε (σε Α' και Β' Κοζάνης) έως το 2010, όταν και "μετακόμισε" στον Σκουφά Κομποτίου (Α' Άρτας). Ένα χρόνο μετά (2011-2012), πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, στη Δ' Εθνική, για να εξαργυρώσει την εξαιρετική του σεζόν (10 γκολ σε 19 αγώνες) πέρσι το καλοκαίρι, όταν και τον απέκτησε η Κασσιώπη, πανηγυρίζοντας, στο τέλος της σαιζόν, την άνοδο στη Football League. Αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Κασσιώπη/Κέρκυρα και μάλιστα ήταν ο σκόρερ της στον αγώνα της α' φάσης του πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος είναι αμυντικός κι έχει γεννηθεί στις 6 Απριλίου 1994. Υπέγραψε τον Φεβρουάριο του 2013 επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο διάρκειας τεσσάρων ετών. Στο πρωτάθλημα που μας πέρασε, κατέγραψε 1 συμμετοχή 27 λεπτών στη Σούπερ Λιγκ.

Last modified onThursday, 26 June 2014 09:31