noodles volos banner

Οι ξένοι, οι... σίγουροι και οι επόμενοι

Οι πρώτες ανακοινώσεις της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν έγιναν μαζεμένες την Τετάρτη για τους κυανόλευκους. Η νεοφώτιστη στη Super League, ομάδα της Μαγνησίας, ανακοίνωσε καταρχάς τον «αρχιτέκτονα» που του εμπιστεύτηκε να «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν στην πρώτη κατηγορία, που δεν είναι άλλος από τον Ολλανδό, Βίλιαν Φλουτ. Από κει και πέρα ανακοίνωσε μαζεμένες, ανανεώσεις, παραμονές και μεταγραφές. Υπάρχει ακόμη δουλειά όμως με το ρόστερ, την ώρα που οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με τον Φλουτ, για τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών, που θα έρθουν από το εξωτερικό για να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη κάνει τις πρώτες του προτάσεις και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα έρθουν να ενισχύσουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής και την επίθεση. Ονόματα και πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά ο Φλουτ, γνωρίζει σημαντικά πρόσωπα και καταστάσεις στην χώρα του και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά σε αυτό τον τομέα.

Το σίγουρο είναι ότι επειδή αυτοί οι τρεις παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν «βαρόμετρο» για την ομάδα, δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές επιλογές.

Οι "σίγουροι"

Μέχρι στιγμής η Νίκη Βόλου έχει ανακοινώσει τις παραμονές, των Τσουκάνη, Ταϊρη, Μπιτσάκου, Χαρτσιά, Αργύρη, Κορέτα και Μέτσε (ο τελευταίος αγωνίζονταν στην ομάδα νέων), καθώς και την απόκτηση των Νικλητσιώτη, Σκούρτη, Μαχλελή και Σταμπολζίεφ.  

Μια ενδεκάδα δηλαδή ποδοσφαιριστών που θα φορούν την κυανόλευκη φανέλα στη Super League. Εκτός κι αν κάποιοι νεαροί δεν χωρούν στο πλάνο της επόμενης σεζόν και δοθούν δανεικοί, γιατί υπάρχει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Για τον Μέτσε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν υπολογίζεται για την ομάδα της Super League, αλλά από τη στιγμή που αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτηση του, η Νίκη αποφάσισε να τον «δέσει». Αποτελεί άλλωστε έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο και χαρισματικό ποδοσφαιριστή. Από κει και πέρα, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο Ανδρέας Πάτσης, υπάρχουν συμφωνίες με τους Ανιέτε και Τζιώρα, τους δύο αρχισκόρερ της ομάδας στη Football League, που μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψουν για την παραμονή τους.

Οι επόμενοι

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το ρόστερ θα πρέπει να έχει περίπου 25-28 ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνεται ότι μένουν ακόμα αρκετές κινήσεις. Συμφωνία φέρεται να υπάρχει και με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γεωργακόπουλο, ενώ ο Αρκούδας, είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Από κει και πέρα υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη μεταγραφική λίστα των ανθρώπων της Νίκης, που δεν κάνουν βιαστικές κινήσεις, αλλά ουσιαστικές. Δύο από αυτά που παίζουν δυνατά είναι των Πασά και Μαρινάκη, χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και για άλλους τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού. 

Last modified onSaturday, 21 June 2014 12:15