noodles volos banner

Ρέστα... για Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Αναμφισβήτητα η μετοχή του Τζόελ Κάμπελ ανέβηκε κατακόρυφα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στη νίκη της Κόστα Ρίκα επί της Ουρουγουάης. Σε τέτοιο βαθμό που ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως ο Κάμπελ θα επιστρέψει στην Άρσεναλ για να κάνει προετοιμασία και να πάρει την ευκαιρία του. Στον Ολυμπιακό πάντως είναι διατεθειμένοι να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια για να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Κάμπελ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζουν πρόταση 6,5 εκ. ευρώ θέλοντας να δελεάσουν τους «κανονιέρηδες». Γνωρίζουν ωστόσο καλά στο Λιμάνι πως πολύ δύσκολα πλέον θα συναινέσει ο Βενγκέρ  για την παραχώρησή του. Από τη στιγμή, που δεν εξασφάλισαν την παραμονή του Κοσταρικανού πριν το Μουντιάλ οι πιθανότητες έχουν ελαχιστοποιηθεί. Πόσο μάλλον μετά την εμφάνισή του με την Ουρουγουάη και τις δηλώσεις του Αλσατού τεχνικού. Στην Αγγλία μάλιστα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Έβερτον, προοπτική που έχει περισσότερες πιθανότητες από αυτή του Ολυμπιακού για τον Κάμπελ, αφού ο Βενγκέρ θα μπορεί να τον τσεκάρει από κοντά.

Για το λόγο αυτό συνεχίζουν να εξετάζουν τις εναλλακτικές τους λύσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία και τα Σκόπια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Αγκίμ Ιμπραΐμι. Πρόκειται για 26χρονο Σκοπιανό εξτρέμ, που ανήκει στην Μπάριμορ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κάλιαρι. Παράλληλα, στο προσκήνιο για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης παραμένουν οι Καπέλ, Σεντουριόν, αλλά και ο Άμραμπατ, την υπόθεση του οποίου είχε προχωρήσει αρκετά ο Ολυμπιακός.