noodles volos banner

Εβδομάδα Φλουτ και των πρώτων μεταγραφών

Μπαίνοντας στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου, ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει ...σάρκα κι οστά. Ο Ανδρέας Πάτσης θέλει να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή, περιμένοντας την τελική απάντηση του Βίλιαν Φλουτ μέσα στις επόμενες ημέρες και εν συνεχεία θα προχωρήσει στις πρώτες μεταγραφές. Στα γραφεία της ΠΑΕ φθάνουν καθημερινά δεκάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών που έχουν αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα ή θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Νίκη Βόλου έχει δικαίωμα για τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών (θα είναι οι ξένοι που θα κάνουν τη διαφορά) και να αποκτήσει όσους Έλληνες ποδοσφαιριστές θέλει κάτω των 24 ετών, ενώ επίσης μπορεί να προχωρήσει σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων παικτών άνω των 24. Αυτοί οι δύο παίκτες από το ρόστερ της περασμένης σεζόν έχει αποφασιστεί να είναι ο Ανιέτε και ο Τζιώρας. Αναγκαστικά δηλαδή κάποιες μονάδες με σημαντική προσφορά τη σεζόν της ανόδου, αναζητούν εκτός Βόλου τη συνέχιση της καριέρας τους και για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο Ανδρέας Πάτσης καλείται να "χτίσει" την ομάδα από το μηδέν. Αυτή η προοπτική όμως δεν τρομάζει τον πρόεδρο της Νίκης, καθώς το ίδιο έπραξε και πέρυσι και δικαιώθηκε, ενώ είναι στη φιλοσοφία του να δημιουργήσει νεανικό ρόστερ.
Μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει αύριο, το θέμα του προπονητή και των πρώτων μεταγραφών θα έχει ξεκαθαρίσει, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να τρέχουν παράλληλα μια σειρά από άλλα ζητήματα, όπως είναι η προετοιμασία, το κλείσιμο των φιλικών αγώνων, οι οικονομικές υποχρεώσεις, τα διαρκείας, η οργάνωση της ΠΑΕ σε διάφορους -αλλά σημαντικούς- τομείς.

Last modified onSunday, 15 June 2014 14:26