noodles volos banner

Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟ ενημερώθηκαν για ενδιαφέρον της Νίκης

Ο Μουζακίτης (δεξιά) είναι ένας από τους νεαρούς του Παναθηναϊκού που ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον της Νίκης Ο Μουζακίτης (δεξιά) είναι ένας από τους νεαρούς του Παναθηναϊκού που ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον της Νίκης

Για το ενδιαφέρον της Νίκης Βόλου έχουν ενημερωθεί από τον Νίκο Νταμπίζα τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Αναγνωστόπουλος και Μαρινάκης, έχουν ενημερωθεί επίσημα ότι η Νίκη Βόλου ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικούς, για την πρώτη της χρονιά στη Super League.

Αυτό αναφέρουν στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά αθλητικά site.

Για το Νίκο Μαρινάκη, σας είχε ενημερώσει το magnesiasports σε προηγούμενο δημοσίευμα του. Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο παίκτης δεν θέλει να δοθεί δανεικός, αλλά από τον Παναθηναϊκό διαψεύστηκε κάτι τέτοιο.

Ο τερματοφύλακας που ενδιαφέρει τους κυανόλευκους δεν είναι ο Ταμπάκης αλλά ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης είναι επιθετικός, 20 ετών  και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει πέντε συμμετοχές, τρεις στη Super League και δύο στο κύπελλο. Ο Νίκος Γιαννιτσάνης, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, είναι γεννημένος το 1994 και φέτος αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού.