noodles volos banner

Μεγαλώνει η λίστα των ονομάτων

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η λίστα των ονομάτων με υποψήφιους να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών.

Ο Ανδρέας Πάτσης έχει τις επαφές του με ομάδες της Super League και με το που θα τελειώσει το θέμα του προπονητή, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται και μεταγραφές. Οι τερματοφύλακες, Γεωργακόπουλος, Ταμπάκης και Κοντοπίδης έχουν ακουστεί για τη Νίκη, Νικλητσιώτης, Βασιλόγιαννης, Αρκούδας, Αρναρέλλης και άλλοι νεαροί έχουν ακουστεί, αλλά από τα σενάρια μέχρι τις τελικές συμφωνίες υπάρχει μεγάλη διαφορά. Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται από βδομάδα, ωστόσο η μεταγραφολογία καλά κρατεί για τους κυανόλευκους, με τα ονόματα να βγαίνουν στη… φορά και από μάνατζερ που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους…

Από κει και πέρα, υπάρχουν και οι θέσεις των τριών άνω των 24, που οι αποφάσεις για τις μεταγραφές τους θα ανήκουν αποκλειστικά στον τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα. Ο Βίλιαν Φλουτ, έχει ήδη στα υπόψιν του έμπειρους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό που θέλει να φέρει στην ομάδα, αλλά θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η δική του συμφωνία.